Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leányfalu linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Leányfalu képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: leanyfalu.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
 Leányfalu Líra Könyvesbolt és Kávézó

Leányfalu Líra Könyvesbolt és Kávézó

Líra Könyvesbolt és Kávézó a falu központjában található meg. A pontos címe: 2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 167. A Líra Könyv Zrt. 1993-ban ala­kult meg az ál­la­mi könyv­ter­jesz­tés rom­ja­in lét­re­jött ál­la­mi vál­la­lat­ból. A kez­de­ti idősza­kot a szo­ci­a­lis­ta nagy­vál­la­la­tok és a könyv­szak­ma vál­sá­ga egya­ránt jel­le­mez­te. Sze­ren­csé­re egy év­vel ké­sőbb a szak­ma nagy­vál­la­la­tai kö­zül el­sőként hir­det­ték meg a cég pri­va­ti­zá­lá­sát.

Ankh Lélekstúdió

Ankh Lélekstúdió

A lélekstúdió elsősorban természetgyógyászattal és kineziológiával foglalkozik, amely erősen javallott a stresszoldásra. Fentiek mellett foglalkozunk: spirituális válasz terápiával, aurafotózással és természetesen auraelemzéssel is. Szolgáltatásaink közül nem maradhat el a csakra harmonizálás, aroma terápia, sorselemzés, állapotfelmérés, tanulási nehézségek, földsugárzás mérés sem.

Arktoon

Arktoon

Cégünket Schändl Zsófia és Dúzs Sándor építészek alapítottuk 1998-ban. Tanulmányainkat mindketten a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán végeztük. Az elmúlt közel másfél évtizedben a szakmai kihívások teljes palettáján bebizonyítottuk rátermettségünket, 100.000 m2-nyi megépült épület őrzi 'kőbe zárva' építészeti gondolkodásmódunkat.

Bart-Invest

Bart-Invest

Cégünk a Bart-Invest Kft. 1996-ban alakult, azóta változatlan tulajdonosokkal, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel és árbevétellel működik. Többségi tulajdonosa a cégvezető Bártfai Nóra építész üzemmérnök 22 éves szakmai múlttal rendelkezik. Fő tevékenységünk épületek fővállalkozásban történő megvalósítása, de végzünk műszaki ellenőrzési és szaktanácsadási tevékenységet is. Évek óta stabil, állandó szakemberekkel, kiváló munkakapcsolatban dolgozó alvállalkozói beszállítói gárdával rendelkezünk.

Benefícium Szeretetszolgálat

Benefícium Szeretetszolgálat

A Benefícium Szeretetszolgálat épülete a Dunára csodálatos panorámával rendelkezik mégis a főút mellett található meg. Másik ismert nevünk a Bernadett Otthon. Intézményvezetőnk Kolozsvári Gáborné, aki elhivatott munkája iránt. Fő tevékenységi köreink közé tartozik a Demens/Alzheimeres betegápolás, Parkinson-kóros betegápolás valamint a magas vérnyomásos betegápolás nem beszélve a diabéteszes betegápolásról.

Bereczki csempe

Bereczki csempe

A Bereczki csempe név 1997 óta szerepel a csempe- és fürdőszobaforgalmazók palettáján. Jellemzői a minden igényt kielégítő választék és raktárkészlet, ésszerű árak és kényelmes vásárlási feltételek. A különböző hidegburkolatok és fürdőszobai berendezések: kádak és kabinok, szaniterek és csaptelepek, ragasztók és segédanyagok, fürdőszobaszekrények és kiegészítők mellett akár ajtó, ablak is kapható. Az kiváló minőségű olasz, magyar, szerb és szlovák csempék mellett forgalmazzuk ugyanezen gyárak osztályos termékeit is, melyek fizikai és esztétikai paraméterei tökéletesen megfelelnek az első osztályú európai szabványoknak, mégis 30-40%-kal olcsóbbak, mint az első osztályú társaik. Csempebörze oldalunkon naprakész akciókat hirdetünk.

Bodoky Tamás

Bodoky Tamás

Tech-tud. rovatvezető, főszerkesztő-helyettes, főmunkatársa, aki hosszú ideig Leányfalun élt és gyakran megfordul manapság is a településen, hiszen szülei és a szülői ház is itt található meg. Oknyomozó újságíró a Magyar Narancs újságíró, szerkesztője korábban pedig a MTA Állatorvostudományi Kutatóintézet - tudományos segédmunkatársa

Bohemia Csillárok

Bohemia Csillárok

A fáma szerint Mária Terézia kétszer volt szerelmes életében. Először abba a fiatalemberbe, a későbbi I. Ferenc császárba, akihez utóbb férjhez ment, másodszor pedig a 'Bohémia' csillárokba. 1746-ban Bohémiából szállítottak a királyi udvarba egy csillárt, amely hárfa alakjának kecsességével és részleteinek pazar gazdagságával teljesen elbűvölte az uralkodót. Nem csoda: a mintegy két méter magas, 48 karos, 170 kg súlyú világítótestet 5340 db metszett és csiszolt ólomkristály díszítette.

Buszjáratok Leányfalu

Buszjáratok Leányfalu

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járműből áll a gépparkja.

Hirdetés
CBA Üzletház

CBA Üzletház

A 2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 167. szám alatt megtalálható CBA nem csak élelmiszerbolt, hanem klasszikus szolgáltatóház, hangulatos kávézóval is várja a betérő vendégeket és a vásárlókat. Ingyenes parkolás a központban.

Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat többcélú szociális intézmény, amely két önálló szakmai egységből áll: A Családsegítő Szolgálat, amely az 1993. évi III. szociális törvény alapján látja el feladatait, a Gyermekjóléti Szolgálat, amely az 1997. évi XXXI. törvényben meghatározottak alapján működik. Intézményünk mindkét szakmai egysége a Dunakanyari és Pilisi Önkormányzatok Többcélú Kistérségi Társulás területén lévő nyolc településen látja el feladatait. Ezek: Szentendre, Leányfalu, Dunabogdány, Tahitótfalu, Szigetmonostor, Pócsmegyer, Kisoroszi, Pilisszentlászló . Hetente a területileg illetékes családgondozók fogadóórát tartanak a településeken.

DMRV Zrt

DMRV Zrt

A társaság döntően Pest megyében a Dunakanyar térségében és a főváros agglomerációjában végez viziközmű szolgáltatást, ugyanakkor működése Nógrád és Komárom-Esztergom megyék egyes településeire is kiterjed.

Dörner György

Dörner György

1979-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Ugyanebben az évben a Nemzeti Színház tagjaként kezdte meg pályafutását. 1982-ben a budapesti Katona József Színház alapító tagja, 1988-tól a Radnóti Miklós Színház társulatának a tagja. 1989-től szabadfoglalkozású művész. Játszott a veszprémi Petőfi Színház, a Komédium, a Várszínház, a tatabányai Jászai Mari Színház, a kecskeméti Katona József Színház és a Magyar Színház előadásain. Színpadi alakításai mellett számos mozi- és televíziós filmben szerepelt.

Duguláselhárítás Leányfalu

Duguláselhárítás Leányfalu

Eldugult a WC nem folyik le a zuhanytálcából a víz? Ki kellene tisztítani a lefolyót? Szakemberre van szüksége de nincs erre több tízezer forintja? Igen jól olvasta, sajnos ezen szakma egyes szereplői a szó szerint szorult helyzetben lévő ügyfeleiket képesek egy-egy duguláselhárítás alkalmával akár 80.000 Forintra is lehúzni, ezek megtörtént esetek. Azonban a mi cégünk nem ilyen, mi hosszabb távra gondolkozunk, precízen, gondosan tisztán végezzük el a feladatunkat és korrekt árakon. Talán a legjobb árakon az egész Dunakanyarban, így bízunk abban, hogy az egyszeri duguláselhárítás mellett más komolyabb vízvezeték szerelési munkákat is el tudunk végezni az Önök családi házában. Keressen minket bizalommal és reméljük nem fog csalódni a csapatunkban.

Dunakanyar Ingatlancentrum

Dunakanyar Ingatlancentrum

A Dunakanyar Ingatlancentrum közvetítő iroda 1996-tól működik Leányfalun a 11- es főút mellett, a Móricz Zs. út 125 - ben. Irodánkban ingatlanforgalmi információkat kapjon, ingatlanát az irodánk adatbázisába felvegyük

Dunakanyar Takarékszövetkezet

Dunakanyar Takarékszövetkezet

A Dunakanyar Takarékszövetkezet rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain található információkat. A Dunakanyar Takarékszövetkezet weboldalain található adatok, információk kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak, azok nem minősülnek a Takarékszövetkezet részéről ajánlattételnek. Takarékszövetkezetünk a weboldalain közölt információk, adatok esetleges pontatlanságaiért, hibáiért, időszerűségéért és teljességért semmilyen felelősséget nem vállal. Cím: 2016 Leányfalu Móricz Zs. u. 128/a.

Dunakanyar-gyöngye panoráma nyaraló Leányfalu

Dunakanyar-gyöngye panoráma nyaraló Leányfalu

Ön Luxus alatt nem (csak) aranycsapokat, szobaszervizt és 5-csillagos szállodát ért, hanem egy igazi családi érezd jól magad nyaralást, romantikus erdőhöz közeli faházban, kiváló kilátással és ez mind csak 30 percre a fővárostól! Akkor Önnek a Dunakanyar-gyöngye panoráma nyaralóban a helye! Négylábú kedvencét is örömmel fogadjuk!!

Tuti menü