Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leányfalu civil élet, sport képes leírás - Leányfalu.tlap.hu
részletek »

Leányfalu civil élet, sport - Leányfalu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leanyfalu.tlap.hu » Leányfalu civil élet, sport
Keresés
Találatok száma - 8 db
Északi Szánhúzókutyások Sportklubja

Északi Szánhúzókutyások Sportklubja

Az Északi Szánhúzókutyások SportKlubja (ÉSZKSK) a Kutyaszánhajtó Sportklub és az Északi- és Szánhúzókutyások Kynológiai és Sportegyesületének összeolvadásával jött létre 2009. szeptemberében. Az ÉSZKSK évente több fogathajtóversenyt rendez Magyarországon, különböző helyszíneken, illetve tagjai rendszeresen részt vesznek külföldi versenyeken, többek között Ausztriában, Szlovákiában, Romániában. Az ÉSZKSK testvéregyesülete az osztrák BSSC-Austria.

Kósz Zoltán Úszóiskola

Kósz Zoltán Úszóiskola

A KÓPÉ ÚVSE Szentendre sportéletének meghatározó szórakoztató és közösségteremtő szervezete, a gyermek és utánpótlássport nagyreményű, és fontos helyi bázisa. A vízilabda szakosztálynál jelenleg 7 igazolt utánpótlás korú gyerek van.

Leányfalu Helyi Szervezetek

Leányfalu Helyi Szervezetek

Leányfalun található civil szervezetek helyi keresője ilyen alapítványokat és szervezeteket talál itt meg: 2016 Junior Egyesület vagy Az Erdélyi Magyarságért Alapítvány nem beszélve a Benefícium Alapítványról. További társadalmi alapítványok a Szép Időskorért Alapítvány a Boldogasszony Szövetség és a Boróka Óvoda és Játszóház Alapítvány is ide tartozik.

Leányfalu SE

Leányfalu SE

Leányfalun szinte már törzsközönsége van az U11-es társulatnak. Mint azt Szabados Tamás a Foci a köbönnek elmondta, hazai pályán átlagban nyolcvanan mindig buzdítják az együttest, és szó sincs arról, hogy csupán a szülők és hozzátartozók drukkolnának teli torokból az apróságoknak. Lám, így is lehet: felbecsülhetetlen kis sziget a magyar futballnihil tengerében.

Napfény Szabadidősport Egyesület

Napfény Szabadidősport Egyesület

Sporttanfolyamok szervezése és ezen belül a szabadidős sportok ismeretének és elsajátításának az oktatása, hogy minél többen űzhessék balesetmentesen az egészségmegőrzés - betegségmegelőzés (prevenció) érdekében.

Négy évszak sport

Négy évszak sport

Cégünk fő profilja műjégpálya üzemeltetés, építés és bérbeadás. 15 éves üzemeltetési tapasztalatokat felhasználva kínálunk rugalmas konstrukciókat olyan érdeklődőknek, akik jégpályát szeretnének venni vagy bérelni. A legújabb technológia felhasználásával és másfél évtizedes gyakorlattal segítünk gazdaságossá tenni elképzeléseit. Hívjon vagy írjon, de időben!

Szekér Színház

Szekér Színház

A Szekér Színház ötletét Déryné echós szekere és a Kelemen társulat színjátszói adták. Miért ne lehetne ma is 200 év elmúltával valami hasonló színházat alapítani. Tavasztól őszig járni az országot, és hirdetni a szép magyar nyelvet, felidézni az ősi magyar vásári játékokat. Akár egy hegyoldalban, vagy falunapokon, a falu főterén, esetleg meglátogatni az őszi szüreti bálokat. Vállalkozó szellemű színészeket, lelkes amatőröket, és még az igazi színházat szerető embereket meg is találtam hozzá. Felújíttattunk egy szekeret, azzal a környéket járjuk, míg a távolabbi helyeken ezt a falvak biztosítják. Az ötlet 2003 áprilisában született, és mindmáig egyre több meghívást kapunk.

Vadkacsa Leányfalui Gyermek Víziflotta Egyesület

Vadkacsa Leányfalui Gyermek Víziflotta Egyesület

Az egyesület 1992-ben alakult. Kezdetben olyan túrákat szerveztünk különböző magyarországi folyókra (Rába, Dráva, Mura), melyek szabadidős, sporttevékenység jellegű vízi túrák voltak. Később a természet szeretetére is nevelni akartuk a gyerekeket, ezt a vízen járás tudományának hívtuk és vízi természetjáráró programok keretében valósítottuk meg.

Tuti menü