Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leányfalu éttermek képes leírás - Leányfalu.tlap.hu
részletek »

Leányfalu éttermek - Leányfalu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leanyfalu.tlap.hu » Leányfalu éttermek
Keresés
Találatok száma - 6 db
 Leányfalu Líra Könyvesbolt és Kávézó

Leányfalu Líra Könyvesbolt és Kávézó

Líra Könyvesbolt és Kávézó a falu központjában található meg. A pontos címe: 2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 167. A Líra Könyv Zrt. 1993-ban ala­kult meg az ál­la­mi könyv­ter­jesz­tés rom­ja­in lét­re­jött ál­la­mi vál­la­lat­ból. A kez­de­ti idősza­kot a szo­ci­a­lis­ta nagy­vál­la­la­tok és a könyv­szak­ma vál­sá­ga egya­ránt jel­le­mez­te. Sze­ren­csé­re egy év­vel ké­sőbb a szak­ma nagy­vál­la­la­tai kö­zül el­sőként hir­det­ték meg a cég pri­va­ti­zá­lá­sát.

CBA Üzletház

CBA Üzletház

A 2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 167. szám alatt megtalálható CBA nem csak élelmiszerbolt, hanem klasszikus szolgáltatóház, hangulatos kávézóval is várja a betérő vendégeket és a vásárlókat. Ingyenes parkolás a központban.

Gyros Terasz

Gyros Terasz

Az étterem Leányfalu központjában található. Megközelíthető busszal, révvel, autóval. Ingyenes zárt parkoló. Asztalfoglalás lehetséges, betévedő vendégek jöhetnek, gyermekeknek is, elvitelre, házhoz szállítás, vendéglátás. Szabadtéri ülőhelyek állnak rendelkezésre.

Hableány Étterem

Hableány Étterem

A Hableány Étterem több mint 20 éve üzemel és hagyományos ételekkel várja a kedves vendégeit. A vezetőség már a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetett, hogy étteremben hangulatos és családias környezettel láthassuk vendégül Önt és kedves családtagjait, barátait. Éttermünk teraszáról hangulatos panoráma nyílik a Duna partjára. Az étlapon megtalálja mind a tradicionális régóta megszokott ízletes, házias ételeket, mind a modernebb konyha finomságait. Változatos menükkel várjuk minden nap. A hagyományos étkeztetés mellett, vállaljuk 80 főig esküvők - rendezvények lebonyolítását, csoportos étkeztetést, családi összejövetelek szervezését. Csoportos étkeztetés esetén kedvezményt tudunk biztosítani.

Határcsárda

Határcsárda

Az étterem a Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán fekszik, festői környezetben a Duna partján várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását

Pizza Leányfalu

Pizza Leányfalu

Akár pizzériánk vendége voltál, akár honlapunk látogatója vagy, szívesen vesszük véleményedet akár pizzáinkkal, akár weboldalainkkal kapcsolatban. Nézd meg a weboldalunkat vagy térj be hozzánk egy szelet pizzára ;)

Tuti menü