Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leányfalu fényképek képes leírás - Leányfalu.tlap.hu
részletek »

Leányfalu fényképek - Leányfalu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leanyfalu.tlap.hu » Leányfalu fényképek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Flickr

Flickr

A Flickr egy ingyenes fényképmegosztó weboldal, web 2.0-s web szolgáltatás, és online közösségi platform. Privát képek megtekintésének megosztásán alapuló népszerűsége mellett a szolgáltatást sok blogíró is használja fényképtárhelyként. Népszerűségét azok az innovatív, online közösség számára alkalmas eszközei is növelték, amik lehetővé teszik a képek címkékkel való ellátását és böngészését.

Leányfalu indafotó

Leányfalu indafotó

Leányfalu az index.hu indafotó oldalán. Egyedi privát képek Leányfalu más szemmel. Szép és igényes fotók a falu életéből az épített és a természeti környezetről. A Dunapart, sétányok erdők és természetesen a Duna folyó.

Légi fotók

Légi fotók

A hazai és a hozzánk érkező turisták számára egyre több helyen alakítanak ki a tájékozódást segítő, egységes térségi bemutatásra alkalmas térségi turisztikai táblarendszert. Az info táblák széles skálája létezik a beköszönő tábláktól, a kulturális vagy bicikli útvonalak vagy a borutak bemutatását szolgáló marketingeszközökig, mellyel sok információt időtálló módon lehet grafikus felületen bemutatni. A térségi turisztikai táblarendszer a látványtérképek eszközeivel kiemelten fontos tartalmában egységes, egymásra épülő arculati elemeket megjelenítő kültéri, látványos tájékoztató eszköz.

Picasa

Picasa

A Picasa, Inc. digitális fényképészettel foglalkozó cég volt Pasadenában, ami az azonos nevű fényképrendező alkalmazást fejlesztette. 2004 júliusában a Google megvásárolta a Picasát az Idealabtól, és forgalmazni kezdte a Picasa ingyenesen letölthető változatát.

Tuti menü