Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leányfalu info képes leírás - Leányfalu.tlap.hu
részletek »

Leányfalu info - Leányfalu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leanyfalu.tlap.hu » Leányfalu info
Keresés
Találatok száma - 6 db
Buszjáratok Leányfalu

Buszjáratok Leányfalu

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járműből áll a gépparkja.

Irány Magyarország

Irány Magyarország

A Dunakanyar legrégebbi, legkedveltebb üdülőhelye. Értékes műemlék a község középpontjában lévő római őrtorony maradványa. A községben nyaralt 1873 után Gyulai Pál (Szendrey-Gyulai-villa), illetve itt épített házat Móricz Zsigmond 1911-től.

Leányfalu kishajó, rév

Leányfalu kishajó, rév

A menetrendek és viteldíjak tájékoztató jellegűek, vízállás, időjárás, egyéb okok miatt változhatnak. A személyszállításra alkalmas komp Pócsmegyer és Leányfalu között közlekedik igény szerint minden hónapban ha az időjárás megengedi.

Leányfalu turista utak

Leányfalu turista utak

Kattints valamelyik csomópontra vagy vonal-végpontra, majd egy másikra. Néhány másodperc múlva megjelenik a két út közötti legrövidebb útvonal a térképen a szakaszok kijelölésével. Ezután kérhetsz itinert a kijelölt útról: távolság- és magasságadatok összegzése, az útvonal függőleges metszete.

Leányfalu utcakereső

Leányfalu utcakereső

A HISZI-MAP Kft. 1990 óta a Magyar térkép készítés meghatározó szereplője. Elsőként, és azóta is egyedülállóan, a papírtérképes Megyeatlasz projekt keretében elkészítettük Magyarország összes településének belterületi, utcaszintű térképét, majd ezek alapján felépítettük a térinformatikai adatbázisunkat.

Webkamera

Webkamera

Leányfalu animált kameraképe. Előző 30 perc animálása teljes felbontásban illetve az előző napi (tegnapi) gyorsított felvétel animált bemutatása. Összes felvétel valamint összes gyorsított felvétel böngészése

Tuti menü