Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leányfalu intézmények képes leírás - Leányfalu.tlap.hu
részletek »

Leányfalu intézmények - Leányfalu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leanyfalu.tlap.hu » Leányfalu intézmények
Keresés
Találatok száma - 13 db
Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat többcélú szociális intézmény, amely két önálló szakmai egységből áll: A Családsegítő Szolgálat, amely az 1993. évi III. szociális törvény alapján látja el feladatait, a Gyermekjóléti Szolgálat, amely az 1997. évi XXXI. törvényben meghatározottak alapján működik. Intézményünk mindkét szakmai egysége a Dunakanyari és Pilisi Önkormányzatok Többcélú Kistérségi Társulás területén lévő nyolc településen látja el feladatait. Ezek: Szentendre, Leányfalu, Dunabogdány, Tahitótfalu, Szigetmonostor, Pócsmegyer, Kisoroszi, Pilisszentlászló . Hetente a területileg illetékes családgondozók fogadóórát tartanak a településeken.

DMRV Zrt

DMRV Zrt

A társaság döntően Pest megyében a Dunakanyar térségében és a főváros agglomerációjában végez viziközmű szolgáltatást, ugyanakkor működése Nógrád és Komárom-Esztergom megyék egyes településeire is kiterjed.

Elmű Ügyfélszolgálat

Elmű Ügyfélszolgálat

Ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében szolgáltatási területünkön több ügyfélszolgálati irodát is üzemeltetünk. A személyes ügyintézéshez online ügyfél-szolgálatunkon keresztül, vagy telefonon időpont igényelhető! Személyes ügyintézés esetén szükség van a személyazonosságot igazoló okmányra (pl.: személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél). Amennyiben nem a szerződött, vagy a szerződni kívánó ügyfelünk jár el, akkor meghatalmazás is szükséges. Az utolsó ügyfél fogadása a nyitvatartási idő vége előtt 10 perccel történik. Ügyfélszolgálati irodáinkon csak bankkártyás befizetés lehetséges az ügyfélfogadási idő végéig.

Könyvtár Leányfalu

Könyvtár Leányfalu

A dokumentumok kölcsönzése olvasójegyhez kötött. Az érvényes olvasójeggyel rendelkező látogatónk egyszerre 7 kötetet vehet ki, mindezt 4 hétre kölcsönözve. Meghosszabbítás 2 alkalommal akár telefonon vagy Interneten keresztül is. A határidőre vissza nem hozott könyvekért késedelmi díjat számolunk fel! /10 Ft/db/nap/

Leányfalu Móricz Zsigmond Általános Iskola

Leányfalu Móricz Zsigmond Általános Iskola

A leányfalui iskola alapításának gondolata 1906. szeptember 8-ig vezethető vissza. Ezen a napon Köhler Ferenc levelet írt Prohászka Ottokár székesfehérvári püspöknek kérve segítségét egy iskola felállításához, mivel a gyerekeknek Pócsmegyerre kellett átjárniuk a református egyház által fenntartott felekezeti iskolába, holott a leányfalui gyerekek 4/5 részben római katolikusok voltak. 'Elkerülhetetlenül szükséges, hogy legyen iskola, a gyerekek mind színmagyarok, a leányfalui község földhöz ragadt szegény nép, többnyire uradalmi béresek, külön iskolaadót Pócsmegyernek nem fizet' - olvashatjuk a korabeli dokumentumokban. 1908. szeptember 1-jén az állam 'meghallgatásra hajtotta kegyes fülét' és igazi magyar kir. állami népiskolával örvendeztette meg a még közigazgatásilag Pócsmegyerhez tartozó Leányfalvát.

Leányfalu Polgármesteri Hivatal

Leányfalu Polgármesteri Hivatal

Leányfalu Polgármesteri Hivatal elérhetőség, nyitva tartása, hivatalok: műszaki, gazdasági és adózási információk a községben. Leányfalu Nagyközség Önkormányzat Polgármesteri Hivatala. Ügyfélfogadási idő.

Leányfalu története

Leányfalu története

A www.leanyfaluanno.hu honlap létrehozásának célja az volt, hogy leányfalusi képeslap gyűjteményemet minden érdeklődő számára elérhetővé tegyem. Lassacskán azonban fotóimat és az összegyűjtött egyéb helytörténeti vonatkozású anyagaimat is feltöltöttem, közkinccsé tettem. A tartalom szeptember óta folyamatosan bővül, melyről mindig a friss hírek rovatban igyekszem tájékoztatni a látogatókat. Kiemelten ajánlom figyelmükbe a honlap programajánlóját, ahol áttekinthető formában, napi lebontásban találják meg a település programjait

Leányfalu Wikipédia

Leányfalu Wikipédia

Leányfalu a Dunakanyarban, a Visegrádi-hegység lábánál a Vöröskő, Nyerges hegy és a Duna között, a 11-es főút mellett, Budapesttől 27 km-re fekszik. Kiemelt üdülőterület, a Duna-Ipoly Nemzeti Park része.

Ravasz László Könyvtár

Ravasz László Könyvtár

A Ravasz László Könyvtár felnőtt kölcsönzőjét látogatók a szabadpolcon elhelyezett könyvállományunkban önállóan és a könyvtáros segítségével igazodhatnak el. A szépirodalom betűrendben, a tudományos és ismeretterjesztő irodalom témák szerint csoportosítva található meg. Külön polcokon helyeztük el a verseket, a lektűr és bestseller irodalmat, krimit. Az állományt folyamatosan frissítjük, az új beszerzésekre külön is felhívjuk olvasóink figyelmét.

Hirdetés
Szent Anna plébánia

Szent Anna plébánia

A Szent Anna plébániatemplom Leányfalu legrégebbi középülete. A kis templom 1892 óta szolgálja a leányfalusi katolikus híveket, egyben a falu látványosságai közé is tartozik. Története ezért Leányfalu történetének is része, ami sokak számára jelent néha csak érdekes, sokszor tanulságos ismereteket.

Szentendrei Földhivatal

Szentendrei Földhivatal

Leányfalu nagyközség adatai Terület : 1537 ha, Lakosok száma : 3706 fő, GPS koordináták : 47.71607, 19.088 EOV koordináták : 653043, 263586 Polgármesteri Hivatal címe : 2016 Leányfalu, Petőfi Sándor u. 15. Fentiekhez hasonló részletes információk és elengedhetetlen infók építkezőknek.

Szentendrei Járásbíróság

Szentendrei Járásbíróság

Az Állampolgároknak menüpont tartalmának kialakításakor a bírósági szervezet célja a bírósághoz való hozzáférés egyszerűsítése, a (jog)szolgáltató jelleg hangsúlyozása, és az állampolgárok joghoz való hozzájutásának segítése volt. Olyan központi elektronikus információtár megalkotása, amely ezen célok szolgálatában áll.

TiGáz

TiGáz

A Tigáz 2011 szeptemberében 1 258 településen és Budapesten biztosított földgázszolgáltatást, több mint 1 180 000 lakossági és mintegy 67 000 nem lakossági felhasználó részére Magyarországon, az Eni csoport tagjaként. Az ország egyik leginnovatívabb gázszolgáltató társaságaként - számos kényelmi szolgáltatást - Tigáz utalvány, elektronikus utalvány, Agip-Tigáz Premio Club kártya, számlavédelem, elektronikus számlaprezentáció, számlafizetés bankjegykiadó automatánál, online ügyfélszolgálat - kínál lakossági ügyfelei számára.

Tuti menü