Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leányfalu szállások képes leírás - Leányfalu.tlap.hu
részletek »

Leányfalu szállások - Leányfalu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leanyfalu.tlap.hu » Leányfalu szállások
Keresés
Találatok száma - 11 db
Dunakanyar-gyöngye panoráma nyaraló Leányfalu

Dunakanyar-gyöngye panoráma nyaraló Leányfalu

Ön Luxus alatt nem (csak) aranycsapokat, szobaszervizt és 5-csillagos szállodát ért, hanem egy igazi családi érezd jól magad nyaralást, romantikus erdőhöz közeli faházban, kiváló kilátással és ez mind csak 30 percre a fővárostól! Akkor Önnek a Dunakanyar-gyöngye panoráma nyaralóban a helye! Négylábú kedvencét is örömmel fogadjuk!!

Fortuna Üdülő

Fortuna Üdülő

Leányfalu frekventált helyén kínáljuk Fortuna Üdülő és oktatási központunkat cégek és pihenni vágyó családok, baráti társaságok részére egyaránt. Budapesthez közel, azonban a város zajától mégis megfelelően távol csendes, 2,8 hektáros gyönyörű parkosított, ősfás környezetben továbbképzések, konferenciák, állófogadások, csapatépítő tréningek, termékbemutatók, vállalati és családi rendezvények (születésnapok, esküvők, évfordulók) számára ideális helyszín.

Gréti Wellness Panzió

Gréti Wellness Panzió

Panziónk a legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazza a vendégeink maximális kényelme érdekében. Ilyenek az ingyenes vezeték nélküli Internet a szobákban, a kártyás beléptető rendszer. Fizetni pedig lehet bankkártyával is.

Kati Pihenő

Kati Pihenő

Egész évben várjuk Kedves Vendégeinket a Termálfürdőhöz közeli, színvonalasan berendezett, minden igényt kielégítő szobáinkkal! A Pihenőház üdülőövezetben, csendes hegyvidéki környezetben található, a Termálfürdőhöz néhány percnyi sétára. Parkosított, füves, virágos udvarral, kerttel várjuk a kikapcsolódni és pihenni vágyó Kedves Vendégeinket!

Kerekhegy Panzió

Kerekhegy Panzió

A Kerekhegy Vendégház Leányfalun található, nem messze a híres leányfalui gyógyfürdőtől, csendes nyugodt környezetben a hegyoldalon, gyönyörű kilátással a Szentendrei-szigetre, Pócsmegyeri-tóra. Ideális pihenésre, kikapcsolódásra. Megközelítése a 11-es főútról: Budapest felől Szentendrét elhagyva az első lámpás kereszteződésnél balra a kanyarodósávon az Erkel utcára, tovább a Gyöngyvirág utcán, majd balra fel a Kerekhegyi útra, és a Sasülés utcán ismét balra.

Szállások Leányfalun

Szállások Leányfalun

Több ezer szállás vár Önre, melyek közül gyors-, vagy részletes keresőnk segítségével böngészhet. Válogasson a SZÉP kártya elfogadóhelyek, vagy a kisállatot fogadó szállások között! Keressen térkép, megye, vagy település alapján, szűkítsen a kívánt kategóriára, vagy - nagyobb társaság esetén - befogadóképesség szerint.

Szent Gellért Lelkigyakorlatos Ház

Szent Gellért Lelkigyakorlatos Ház

A lelkigyakorlatos ház betöltendő feladatát Lékai bíboros 1979 márciusában a következőképpen fogalmazta meg: Híveink... lelki elmélyülésre vágyakoznak... de sokan közülük szeretnének ezen kívül több ismeretet szerezni a katolikus hitről. A legtöbbjük azonban nem tud annyi időt fordítani erre, mint a teológiai akadémiák világi, levelező tagozatainak résztvevői, de egy hetet /hétfőtől szombatig/ szívesen áldoznának arra, hogy estétől reggelig a lelkigyakorlatos ház csendjében keressék az Istent, és nappal a hitvizsgáló értelmével forduljanak hozzá. Nem egy minden vonatkozásban magas szintű absztrakt formában, hanem életközelben. Ezt a bensőséget kínálja a lelkigyakorlatos ház

Ulászló Panzió

Ulászló Panzió

A Móricz Zsigmond út 267 szám alatt található magánház a Dunakanyar gyöngyszemében Leányfalun található meg. A panziót családias hangulat jellemzi. Ideális kiinduló pont fürdőzéshez, vízi túrákhoz, kerékpározáshoz.

Villa Magnolia

Villa Magnolia

A Dunakanyar felső részén a Leányfalu feletti húzódó pilisi dombok egyikének oldalában fekszik, gyönyörű kilátással a Dunára, a Szentendrei szigetre és a környékre.Három szintes, balkonos, luxussal berendezett panzió, mely sokféle igényt kielégít. Mediterrán jellegű kertjében csönd és nyugalom várja a panzióban üdülni kívánókat. Ezért a Villa Magnóliába elsősorban olyan vendégeket várunk, akik aktív munka után aktív pihenésre vágynak. A hely Budapesthez való közelsége megengedi, hogy a Villában üdülők, ha akarják ne szakadjanak el teljesen a fővárostól. A Villában a telefon és fax mellett PC és kis iroda is be van rendezve, a könyvtárszoba mellett. A panzió előtti privát parkolót építettünk ki.

Hirdetés
Villa Székely

Villa Székely

A családi üzemeltetésű szálloda 110 éves épületének belső tereit 2012 nyarán teljes körűen felújítottuk, hogy kényelmes, barátságos, a kor követelményeinek megfelelő létesítményben fogadhassuk vendégeinket. A felújítással párhuzamosan szolgáltatáspalettánkat is kibővítettük és az eddig kínált céges és magánrendezvények mellett immár családbarát szállodakánt várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó családi vendégeket. Ez esetünkben nem csak azt jelenti, hogy rendelkezésre bocsátunk sok-sok eszközt, hanem programokat is szervezünk a környékbeliek és vendégeink számára.

Zsigmond Ifjúsági Szálló

Zsigmond Ifjúsági Szálló

Ifjúsági Szálló Leányfalun, rendkívül kedvező árakon elsősorban diákok, tanulók számára javasolt. Osztálykirándulások ideális szállása a Zsigmond Ifjúsági Szálló Leányfalun, amely a termálfürdőhöz nagyon közel van.

Tuti menü