Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leányfalu szolgáltatók képes leírás - Leányfalu.tlap.hu
részletek »

Leányfalu szolgáltatók - Leányfalu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leanyfalu.tlap.hu » Leányfalu szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 26 db
Ankh Lélekstúdió

Ankh Lélekstúdió

A lélekstúdió elsősorban természetgyógyászattal és kineziológiával foglalkozik, amely erősen javallott a stresszoldásra. Fentiek mellett foglalkozunk: spirituális válasz terápiával, aurafotózással és természetesen auraelemzéssel is. Szolgáltatásaink közül nem maradhat el a csakra harmonizálás, aroma terápia, sorselemzés, állapotfelmérés, tanulási nehézségek, földsugárzás mérés sem.

Arktoon

Arktoon

Cégünket Schändl Zsófia és Dúzs Sándor építészek alapítottuk 1998-ban. Tanulmányainkat mindketten a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán végeztük. Az elmúlt közel másfél évtizedben a szakmai kihívások teljes palettáján bebizonyítottuk rátermettségünket, 100.000 m2-nyi megépült épület őrzi 'kőbe zárva' építészeti gondolkodásmódunkat.

Bart-Invest

Bart-Invest

Cégünk a Bart-Invest Kft. 1996-ban alakult, azóta változatlan tulajdonosokkal, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel és árbevétellel működik. Többségi tulajdonosa a cégvezető Bártfai Nóra építész üzemmérnök 22 éves szakmai múlttal rendelkezik. Fő tevékenységünk épületek fővállalkozásban történő megvalósítása, de végzünk műszaki ellenőrzési és szaktanácsadási tevékenységet is. Évek óta stabil, állandó szakemberekkel, kiváló munkakapcsolatban dolgozó alvállalkozói beszállítói gárdával rendelkezünk.

Benefícium Szeretetszolgálat

Benefícium Szeretetszolgálat

A Benefícium Szeretetszolgálat épülete a Dunára csodálatos panorámával rendelkezik mégis a főút mellett található meg. Másik ismert nevünk a Bernadett Otthon. Intézményvezetőnk Kolozsvári Gáborné, aki elhivatott munkája iránt. Fő tevékenységi köreink közé tartozik a Demens/Alzheimeres betegápolás, Parkinson-kóros betegápolás valamint a magas vérnyomásos betegápolás nem beszélve a diabéteszes betegápolásról.

Bereczki csempe

Bereczki csempe

A Bereczki csempe név 1997 óta szerepel a csempe- és fürdőszobaforgalmazók palettáján. Jellemzői a minden igényt kielégítő választék és raktárkészlet, ésszerű árak és kényelmes vásárlási feltételek. A különböző hidegburkolatok és fürdőszobai berendezések: kádak és kabinok, szaniterek és csaptelepek, ragasztók és segédanyagok, fürdőszobaszekrények és kiegészítők mellett akár ajtó, ablak is kapható. Az kiváló minőségű olasz, magyar, szerb és szlovák csempék mellett forgalmazzuk ugyanezen gyárak osztályos termékeit is, melyek fizikai és esztétikai paraméterei tökéletesen megfelelnek az első osztályú európai szabványoknak, mégis 30-40%-kal olcsóbbak, mint az első osztályú társaik. Csempebörze oldalunkon naprakész akciókat hirdetünk.

Bohemia Csillárok

Bohemia Csillárok

A fáma szerint Mária Terézia kétszer volt szerelmes életében. Először abba a fiatalemberbe, a későbbi I. Ferenc császárba, akihez utóbb férjhez ment, másodszor pedig a 'Bohémia' csillárokba. 1746-ban Bohémiából szállítottak a királyi udvarba egy csillárt, amely hárfa alakjának kecsességével és részleteinek pazar gazdagságával teljesen elbűvölte az uralkodót. Nem csoda: a mintegy két méter magas, 48 karos, 170 kg súlyú világítótestet 5340 db metszett és csiszolt ólomkristály díszítette.

Duguláselhárítás Leányfalu

Duguláselhárítás Leányfalu

Eldugult a WC nem folyik le a zuhanytálcából a víz? Ki kellene tisztítani a lefolyót? Szakemberre van szüksége de nincs erre több tízezer forintja? Igen jól olvasta, sajnos ezen szakma egyes szereplői a szó szerint szorult helyzetben lévő ügyfeleiket képesek egy-egy duguláselhárítás alkalmával akár 80.000 Forintra is lehúzni, ezek megtörtént esetek. Azonban a mi cégünk nem ilyen, mi hosszabb távra gondolkozunk, precízen, gondosan tisztán végezzük el a feladatunkat és korrekt árakon. Talán a legjobb árakon az egész Dunakanyarban, így bízunk abban, hogy az egyszeri duguláselhárítás mellett más komolyabb vízvezeték szerelési munkákat is el tudunk végezni az Önök családi házában. Keressen minket bizalommal és reméljük nem fog csalódni a csapatunkban.

Dunakanyar Ingatlancentrum

Dunakanyar Ingatlancentrum

A Dunakanyar Ingatlancentrum közvetítő iroda 1996-tól működik Leányfalun a 11- es főút mellett, a Móricz Zs. út 125 - ben. Irodánkban ingatlanforgalmi információkat kapjon, ingatlanát az irodánk adatbázisába felvegyük

Dunakanyar Takarékszövetkezet

Dunakanyar Takarékszövetkezet

A Dunakanyar Takarékszövetkezet rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain található információkat. A Dunakanyar Takarékszövetkezet weboldalain található adatok, információk kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak, azok nem minősülnek a Takarékszövetkezet részéről ajánlattételnek. Takarékszövetkezetünk a weboldalain közölt információk, adatok esetleges pontatlanságaiért, hibáiért, időszerűségéért és teljességért semmilyen felelősséget nem vállal. Cím: 2016 Leányfalu Móricz Zs. u. 128/a.

Hirdetés
Fitness Vital

Fitness Vital

A Fitness Vital a Leányfalusi strand területén található meg a Móricz Zsigmond út 142 szám alatt. Fő tevékenységeink közé tartozik az alakformálás, alakformáló tánc, cardio, fight emellett foglalkozunk az egyre népszerűbb gyerek show tánccal is. Hölgyek számára elsősorban a hastáncot, a női kondit és a light aerobic testmozgásokat ajánljuk. De a gyermekes anyukák számára is nyújtunk kiemelt szolgáltatásokat így számukra az ovis tornát a pilates, és a zsírégető step kondi ajánljuk. Fentiek mellett foglalkozunk még zumbával vagy más néven zumba aerobic-kal.

Fül orr gégész Leányfalu

Fül orr gégész Leányfalu

Fül-orr-gégészeti magánrendelés a községben. A doktornő pontos címe és elérhetősége: Leányfalu, Móricz Zsigmond u. 118. A doktornő neve: Dr. Ablonczy Mária Fül-orr-gégész aki Leányfalun szeretettel várja kedves gyógyulni vágyó vendégeit.

Honlapkészítés Leányfalu

Honlapkészítés Leányfalu

Keresőoptimalizált, SEO barát weboldalak készítése garanciával. Irány a Google első oldala, cégünk számos komoly referenciával rendelkezik nem csak a Dunakanyarban: Szentendre és Leányfalu cégeink vállalkozásainak és szolgáltatóinak weboldalai elkészítése kapcsán, hanem számos országos szintű weboldal létrehozásában és működtetésében is kiemelkedő szerepet játszottunk. Amennyiben weboldalt szeretne készíttetni keressen fel minket bizalommal, hiszen egy weboldal nem csak pusztán bemutatkozó hanem komoly marketing eszköz egy kisebb cég vagy nagyobb vállalkozás esetében is. Ha keresőoptimalizálás, webfejlesztés Szentendrén és Leányfalun, akkor EduWork

Ingatlan mérnökség

Ingatlan mérnökség

Az ügyfél kívánsága szerinti részletességű becslést végzünk, amely figyelembe veszi az építmények tételes műszaki állapotát, a környezet geo-műszaki adottságait (beépíthetőség hatósági és geológiai korlátai stb.), az ingatlan üzleti értékét úgy a későbbi értékesíthetőség szempontjából, mint egy új vagy éppen megvenni kívánt vállalkozás üzleti értékének szempontjából.

kertépítés Leányfalu

kertépítés Leányfalu

A kerttervezés Önnel kezdődik, a környezettel amit lakóhelyéül választott és az Ön igényeivel. A kerttervező feladata, hogy a lehető legalaposabban megismerje az Ön kertjének helyi adottságait, erősítse azok pozitív hatásait és negatívumait elrejtése a látó szemek elől. Az Ön ingatlanának is megvan a saját egyéni környezete, a táj, amibe illeszkedik. Egyénisége van az Ön házának ami rajta áll. És Önnek is megvannak a saját elképzelései, szempontjai, elvárásai, problémái, igényei.

Kincskereső Családi Napközi

Kincskereső Családi Napközi

Kisebb-nagyobb felmérések után,és mert keresték a környéken élő fiatal szülők ezt gyermekfelügyeleti formát,elszántuk magunkat családi megbeszélés alapján, hogy újra kinyitja kapuit a Móricz Zsigmond út 130 szám alatt lévő épület.Kicsit másképpen ugyan, más formában, de csakis a gyermekek miatt és hogy segítsünk a környékén élő Leányfalu, Tahitótfalu, Szentendre, Dunabogdány, Pócsmegyer, Szigetmonostor és sorolhatnám a falvakat, tehát azoknak az Anyukáknak, Apukáknak, akik gyermekeik napközbeni elhelyezésekor gyakran gondokkal küzdenek.

Konténer rendelés Leányfalun

Konténer rendelés Leányfalun

Kedvező árak, korrekt csapat. Konténer rendelés és bérlés szolgáltatások a Dunakanyarban. Amennyiben építkezik vagy felújít általában gondoskodnia kell az építési törmelékek, hulladékok elszállításáról is. Leányfalui cégként Leányfalun és a környékbeli településeken így: Szentendrén, Tahitótfaluban, Pomázon és Budakalászon igen kedvező árun tudjuk a konténer bérlést megoldani. Kiemelt szolgáltatási területünk még a Szentendrei sziget, ahol újrahasznosító szeméttelepet működtetünk így Szigetmonostor, Pócsmegyer, Kisorosz valamint Horány és Surány településeken szintén igen kedvező áron rendelhet tőlünk konténert.

Kuckós Ingatlaniroda Leányfalu

Kuckós Ingatlaniroda Leányfalu

Schweder Ildikó vagyok a kuckós ingatlan iroda vezetője. A barátaim szerint a bátor és az örült hátárát súrolom, hiszen a gazdasági válság kellős közepén ingatlanirodát nyitottam. Én is dolgoztam másnak az ingatlan irodájában, majd önállóan iroda nélkül, de rájöttem egyik sem jó megoldás számomra.

Tuti menü